Algemeen

Minder auto’s op de weg door Urban Arrow

Tegenwoordig worden onze straten gedomineerd door auto’s. Er komen alleen maar meer auto’s op de weg en dat heeft negatieve gevolgen. We moeten hier een oplossing voor zoeken. Daarom is Urban Arrow opgericht. Maar wat is Urban Arrow precies? En hoe kan Urban Arrow helpen om de hoeveelheid auto’s op de weg te verminderen? Daar willen wij graag meer over vertellen. Lees dus vooral verder zodat je zeker weet alle inforamtie te hebben.

Waar streeft Urban Arrow voor?

Urban Arrow streeft voor een vermindering van auto’s op de weg. Auto’s brengen namelijk veel negatieve gevolgen met zich mee. Zo gebeuren er veel ongelukken die door auto’s worden veroorzaakt. Daarnaast zorgen auto’s voor flinke geluidsoverlast en bovendien verslechteren ze de luchtkwaliteit. Dit is ongezond voor ons lichaam en daarom moeten we aan deze auto cultuur iets veranderen. De hoeveelheid auto’s zorgen er samen namelijk voor dat het milieu flink verslechterd wordt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Urban Arrow is daarom met de Urban Arrow elektrische bakfiets gekomen. Deze bakfiets is een uitstekende vervanging voor een auto. Je kunt goederen namelijk in de bak van de fiets kwijt en je kunt zelfs je kinderen er in vervoeren! Maar hoe werkt zo’n elektrische bakfiets precies?

De elektrische bakfiets van Urban Arrow

Je kunt goederen dus in de bak stoppen van de bakfiets. Daarnaast zou je ook je kinderen in de bak kunnen zetten. Maar wordt dat dan niet zwaar? Nou, de elektrische bakfiets heeft een motoraandrijving waardoor je zelf niet veel kracht hoeft te zetten om vooruit te komen. Ook al heb je de bak dus vol zitten, het fietst nog steeds super licht! Zo raak je dus niet snel vermoeid en kun je veel kilometers afleggen. De bakfiets is bovendien erg snel dus je bent in een mum van tijd op bestemming. Daarnaast kun je files en drukte op de weg omzijlen, want je hebt met de bakfiets toegang tot binnenwegen en fietspaden waar auto’s niet mogen komen. Ook ben je beter bezig voor je eigen gezondheid, want je krijgt frisse lucht en je bent in beweging. Je bouwt door veel te fietsen ook nog eens een betere weerstand op dus het heeft op lange termijn flinke voordelen voor je gezondheid! Veel mensen hebben de voordelen van een elektrische bakfiets al ondervonden en daarom zijn ze ook zo razend populair. Wanneer is het jouw beurt om er een aan te schaffen?

 

Geef een reactie