Werk

Hoe zorg je voor een gestructureerde facturatie?

Wanneer je een factuur ontvangt, is het belangrijk om die goed te controleren. Er kunnen namelijk verschillende fouten in verwerkt zitten. Als je een fout vindt, is het belangrijk om contact op te nemen met de verkoper en die te laten weten wat er mis is. Dan weet die meteen wat hij of zij moet doen om de factuur te verbeteren. Het kan goed zijn om even de tijd te nemen en de factuur nauwkeurig te checken. Zo maak je minder kans op het overslaan van fouten. Daarnaast is het belangrijk om facturen duidelijk en overzichtelijk op te slaan. Hierdoor behoud je overzicht en kun je bij eventuele problemen in de toekomst makkelijk terugzoeken. Ook het inboeken en archiveren van facturen kunnen voor veel mensen een tijdrovende taak zijn. Steeds meer bedrijven zoeken dan ook naar manieren om dit sneller en beter uit te voeren. Een gestructureerd factuur plan is dus van groot belang om fouten te voorkomen. 

Genoeg dingen om op te letten bij het inboeken en archiveren van facturen. Gelukkig zijn daar tegenwoordig oplossingen voor. In deze blog bespreken we wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je alle facturen gestructureerd en overzichtelijk kunt bewaren.  

Factuurcontrole

Administratieve processen kunnen soms erg veel tijd in beslag nemen. Bovendien is het soms lastig om dit altijd nauwkeurig en gestructureerd te blijven doen. Het kan dan handig zijn om een bedrijf in te schakelen. Ben je op zoek naar Factuurcontrole proces? Met een automatiseringsoplossing kun je dit eenvoudig organiseren. 

De automatiseringsoplossing is makkelijk te volgen en bestaat uit vier stappen. Je begint met het verzamelen van documenten door facturen te scannen of eventueel e-mails en pdf’s te laten inlezen. De automatiseringsoplossing herkent alle factuurgegevens automatisch en zet deze direct om in boekings voorstellen. Vervolgens kun je de boeking eenvoudig compleet maken met behulp van slimme logica. De factuur match je met bestellingen. Ten slotte wacht alleen nog een goedkeuring. De automatiseringsoplossing is makkelijk en snel te gebruiken bij whitevision.nl. Fiatteer documenten altijd en overal met deze geweldige oplossing voor een gestructureerde en overzichtelijke factuurcontrole. 

Het inboeken, archiveren en terugzoeken van facturen kost je veel minder tijd. Bovendien krijg je een veel beter inzicht in het administratieve proces, simpelweg door gebruik te maken van de automatiseringsoplossing van WhiteVision. Je verwerkt veel meer documenten met dezelfde bezetting. Voor veel mensen kan dit een uitstekende oplossing zijn, zeker omdat uren hierdoor op een andere manier kunnen worden ingezet.

Geef een reactie