Financieel

Starten met het beleggen via Degiro

Als je binnenkort wilt gaan starten met beleggen, dan moet je een betrouwbare broker vinden die namens jou gaat handelen in aandelen, valuta of grondstoffen. Het is dan erg fijn als je gebruik kan maken van een Nederlandse broker, want dat maakt het handelen wat eenvoudiger. Ook kan je bij een Nederlandse broker altijd terecht voor vragen en krijg je altijd een Nederlands sprekend persoon aan de lijn. Je kan daarom het beste altijd kiezen voor Degiro aangezien zij de grootste broker van Nederland zijn. Zij hebben inmiddels meer dan 2 miljoen klanten en zijn zeer betrouwbaar. Hier vind je meer informatie over beleggen via Degiro.
 

Waar kan je in beleggen bij Degiro?

Als je wilt gaan beleggen, dan is het erg belangrijk om niet op één paard te wedden en de risico’s dus te minimaliseren. Dit doe je natuurlijk door in verschillende opties te beleggen. Via DeGiro is dat mogelijk aangezien je kan beleggen in aandelen, obligaties, grondstoffen en ETFs. Houd er wel rekening mee dat de markt van elke optie verschillend is en daar ook weer andere risico’s aan verbonden zijn. Beleg daarom alleen geld dat je daadwerkelijk kan missen. 

Beleggen via Degiro is goedkoop 

Naast dat Degiro beleggen de meest betrouwbare broker van Nederland is, is het ook de goedkoopste broker van Nederland. Zij vragen een zeer lage commissie en zeer lage transactiekosten. Dit kom je niet vaak tegen terwijl dit erg belangrijk is voor het rendement. De commissie en transactiekosten betaal je bij het uitvoeren van een transactie. Dit kan dus het kopen van nieuwe aandelen zijn, maar ook het verkopen van aandelen. Gelukkig hoef je bij Degiro ook niet te betalen voor het aanmaken van een account en kan je binnen enkele minuten al beginnen met het aankopen en verkopen van aandelen en andere opties. 

 

Beste broker van Nederland 

Als je degiro review van verschillende handelaren bekijkt, dan kom je al meteen tot conclusie dat Degiro de beste broker van Nederland is. Dit heeft vooral met de lage kosten te maken, maar ook heeft het ermee te maken dat het platform geheel Nederlands is en zich richt op Nederlandssprekende personen. Ook is de broker Degiro onder toezicht van de AFM en dat houd in dat Degiro een vergunning heeft om op de Nederlandse markt actief te mogen zijn. Houd er altijd rekening mee dat beleggen risico’s kent en dat je meer dan je inzet kan verliezen. Beleg daarom alleen geld dat je daadwerkelijk kan missen.

Geef een antwoord